Raparperit kasvavat hurjaa vauhtia.Senverran lyhyitä vielä,että yhden isoimman varren raaskin napsaista pihalta.Kiehautin pilkotusta raparperista ,sitruunanmehusta ja hillosokerista pienen hillokkeen.Pannacotan lisukkeeksi sopii mainiosti.
näitä tarvitset:
2,5 dl kermaa
2 dl maustamatonta jogurttia
100 g valkosuklaata
3 liivatetta
Kiehauta kattilassa kerma ja sulata valkosuklaa joukkoon.Lisää jogurtti lopuksi.Liota liivatteet kylmässä vedessä ja lisää kermaseoksen joukkoon.Kaada tarjoiluastioihin.Laita jääkaappiin hyytymään.
Raparperihilloke:
1 raparperin varsi viipaleina
0,5 dl hillosokeria
puolikkaan sitruunanmehu
loraus vettä
Kiehauta kattilassa noin 10 min.Jäähdytä.Tarjoile pannacotan kanssa.Kiehauta varovasti etteivät raparperiviipalet mene rikki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti