perjantai 15. huhtikuuta 2016

Bataatti-perunasosekeitto vuohenjuusto moussella

Sosekeitoista saa helposti maistuvaa arkiruokaa suurellekin porukalle.Tällä kertaa keitto valmistui vieläkin vähemmällä vaivalla,kun edellispäivältä oli jäänyt bataatti-perunasosetta.Kuullotin kattilassa hienonnettua valkosipulia ja shalottisipulia ja lisäsin loraukset maitoa ja kermaa.,sekä srirachaa.

peruna-bataattisose

4 isoa jauhoista perunaa
1 bataatti
suola
maitoa
nokare voita

Lisää kuoritut perunat ja bataatit kiehuvaan veteen.Keitä kypsiksi.Soseuta ja lisää maito ja voi.

3 valkosipulinkynttä
1  sipuli
maitoa
kermaa
2 tl srirachaa
öljyä
suolaa

Kuullota sipuli ja valkosipuli pienessä määrässä öljyä kattilassa.Lisää kermaa ja maitoa.Lisää peruna-bataattisose.Sekoita ja tarkista onko sopiva koostumus.Lisää tarvittaessa nestettä.Lisää srirachaa.Tarkista suola.

Vuohenjuustomousse

vuohenjuustoa,mieluiten kuoretonta
ricotta juustoa
loraus kermaa
suolaa

Sekoita keskenään sähkövatkaimella tasaiseksi.

Quesadillat:

yhteen quesadillaan tarvitset 2 pehmeää vehnätortillaa
1 tomaatti pienen pieninä kuutioina
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta

Kuumenna paistinpannu,lisää tarvittaessa öljyä pannulle.Laita toinen tortilla lettu pannulle ja päälle juustoraastetta ja tomaattikuutiot.Mausta suolalla ja mustapippurilla.Laita toinen lettu päälle.Paina kevyesti yhteen.Käännä varovasti.

Annostele keitto lautasille.Koristele ja mausta vuohenjuustomousse nokareella.Leikkaa quesadilla osiin.Tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti