keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tomaattikeitto

Tomaattikeitto valmistuu nopeasti.Maku saadaan ihanan täyteläiseksi paahtamalla kattilassa hienonnetut sipulit ja pekoni omassa rasvassaan.Keitto maistui taivaalliselta juuri paistetun focaccian kanssa.

raaka-aineet:

1 valkosipulinkynsi
1 shalottisipuli
1tetra paseerattua tomaattia esim.Pirkka
1,5 dl kermaa
5 pekonisiivua kuutioituna
suolaa,mustapippuria
savupaprika jauhetta
sitruunanmehua
sokeria

Hienonna pekonit pieniksi kuutioiksi.Hienonna myös valkosipuli ja shalottisipuli.Paahda pekonisilppu ja hienonnetut sipulit kattilassa,tarvittaessa voit lisätä esim. yrttiöljyä lorauksen.Lisää savupaprika jauhe.Seuraavaksi paseerattu tomaatti ja purkin huuhteluvesi.Lisää kerma,suolaa,mustapippurirouhe ja ripaus sokeria.Lisäsin myös lorauksen sitruunamehua.

vuohenjuusto  mousse:

1,5 dl ricottajuustoa
0,5 dl kermaa
nokare vuohenjuustoa

Soseuta ricotta ,kerma ja vuohenjuusto sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Annostele keitto lautasille.Lisää vuohenjuustomoussea keiton pinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti