perjantai 25. joulukuuta 2015

Bruchetta leivät

Bruchetta leipiin käytetään yleensä vaaleaa patonkia.Aikaisemmin olen tehnyt valmiista patongista ja myös esipaistetusta patongista.Tänään kokeiluvuoroon pääsi leipomo Rostenin  vaalea taatelileipä.Lisäksi tarvitaan hyvää oliiviöljyä,tomaatteja,sipulia,valkosipulia,balsamicoa,mustapippuria.Tomaatin virkaan pääsivät tälläkertaa kirsikkatomaatit,jotka ovat riittävän makeita.


patonkia tai muuta leipää

kirsikkatomaatteja

oliiviöljyä

sipulia,valkosipulia,suolaa,mustapippuria

Kuutioi tomaatit mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli pieniksi kuutoiksi.Leikkaa valitsemasi leipä  noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.Sekoita kulhossa keskenään tomaatit ja sipulit,sekä ripaus suolaa.Valuta leipäviipaleille oliiviöljyä ja tomaatti-sipuliseos .Ripottele päälle viimeiseksi mustapippuria myllystä.Paahda n.220 asteisessa uunissa kunnes valmiita,noin 10 minuutia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti