Kävin ennen joulua Turun upeassa Kauppahallissa fiilistelemässä.Lihaliike Jokisen tiskiltä hankin aivan upeaa aitoa savustettua lammasta,joka oli todellakin hintansa arvoinen herkkupala joulupöytäämme.Lampaanliha on vaan niin hyvää monella eri tavalla valmistettuna,miksei myös joulupöytään.Pieni pala oli vielä jäljellä,josta syntyi savulammasmousse.
Tarvitset
Savulammasta
Smetanaa vaahdotettuna tai creme fraichea
Punasipulia hienonnettuna
Ruohosipulia
Hienonna savulammas pieniksi kuutioiksi.Hienonna punasipuli ja ruohosipuli.Vaahdota smetana,vain vähän.Sekoita ainekset keskenään.Tarkista maku.
Levitä esim.sydänsalaatin päälle tai ruissipsien päälle.Koristele vaikka karpaloilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti