Ohje:
1 paketti torttutaikinaa
300 g naudan jauhelihaa
2 dl riisiä
1 tuore punainen paprika
pieni sipuli
kananmuna
juustoraastetta
mustapippuria myllystä
suolaa
Keitä riisi ohjeen mukaan,noin 10 min.Ruskista jauheliha paistinpannussa.Kuori sipuli ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.Pilko paprika,ensin ohuiksi suikaleiksi ja sen jälkeen mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.Lisää sipuli ja paprikakuutiot pannulle.Kuullota muutama minuutti.Mausta suolalla ja pippurilla.Sekoita viimeiseksi juustoraaste joukkoon,älä kuumenna .
Leikkaa sulaneet torttutaikinalevyt neliöiksi.Kauli hieman isommiksi kaulimella.Laita lusikallinen täytettä levyille,taita kolmioiksi,nipistä reunat tiiviisti kiinni.Viimeistele reunat painamalla haarukalla.Voitele kananmunalla.Ripottele pinnalle korppujauhoja,tulee kaunis viimeistelty pinta.
Paista 225 asteessa kunnes kypsiä ja kauniin ruskeita.
Tarjoa vaikka väli- tai iltapalana vihersalaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti