Leivonta oli tänään suunnitelmissa,idea siitä mitä tehdä oli vaan tällä kertaa hakusessa.Kesti tovin miettiä,mitäköhän se tällä kertaa olisi.Jotain nopeasti valmistuvaa kenties.Brownie,sieltähän se idea tuli,mutta jotain vähän erilaista oli halu kokeilla.Valkosuklaata ja suolapähkinöitä piti kokeilla.Näillä kyllä lähtee makeannhimo alta aikayksikön,hyvin onnistui.
Valmistus aineet:
100 g valkosuklaata
100 g voita
2 dl hienoa sokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl suolapähkinöitä
Sulata vesihauteessa paloiteltu valkosuklaa ja voi.Lisää seokseen sokeri.Sekoita tasaiseksi .Lisää voi-suklaa seokseen munat vatkaten sähkövatkaimella.
Rouhi suolapähkinät karkeaksi rouheeksi blenderissä.Yhdistä pähkinät ja kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon varoen.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun20x30 cm tasapohjaiseen vuokaan.Paista 175 asteessa 30 min.noin.Rakenne on aika tahmainen.
Tarjoile vähän jäähtyneenä vaniljajäätelön kanssa ,tai esim. mansikkamoussen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti